Οι 2 + 2 καλύτεροι λόγοι για πίτσα απόψε

Οι 2 + 2 καλύτεροι λόγοι για πίτσα απόψε

Έλα, πες την αλήθεια: Σου έχει περάσει και εσένα από το μυαλό να στείλεις στο group πρόσκληση για την ημέρα που κλείνεις τα 28 σου χρόνια και 4, 5 ή 16 ημέρες μόνο και μόνο για να παραγγείλεις Domino’s. Εάν σε κάνεις εικόνα να σβήνεις τα κεράκια πάνω στην πεπερόνι, τότε αυτό το Deal σε αφορά.

Και αυτό γιατί, έως την Κυριακή 21 Απριλίου, μπορείς να έχεις δύο Μεσαίες (6 τμχ) Domino’s πίτσες και δύο αναψυκτικά Coca-Cola 330ml με €12,99! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο dominos.gr ή στο Domino’s mobile app, να επιλέξεις το Double Saver Deal και τις αγαπημένες σου πίτσες και ύστερα απλά και ωραία να παρακολουθήσεις την πορεία της παραγγελίας σου, σε πραγματικό χρόνο μέσα από το Domino’s Pizza Tracker, από την στιγμή της παραγγελίας σου έως και την ώρα που θα χτυπήσει το κουδούνι σου. Συνήθως, για την στιγμή αυτή δεν απαιτούνται περισσότερα από 25 λεπτά από την στιγμή που θα πατήσεις το μαγικό κουμπί που χαρακτηριστικά αναγράφει «Ολοκλήρωση Παραγγελίας».

Ξεκίνα τώρα την παραγγελία σου στο dominos.gr, το Domino’s mobile app ή κάλεσε στο 18318 και γιόρτασε και τις υπόλοιπες 364 που δεν έχεις γενέθλια σα να είναι τα γενέθλιά σου!