Όταν οι δίδυμοι αδελφοί Φερνάρντο και Φαμπρίτσιο έπαιζαν beach soccer στις παραλίες του Ρίο Ντε Τζανέιρο Κόπα Καμπάνα και Ιπανέμα, όλα τα γυναικεία βλέμματα στρέφονταν πάνω τους. Εκπληκτικά όμορφοι και πανόμοιοι οπτικά, δεν είχαν πρόβλημα να βγουν με κάποια γυναίκα και να την ρίξουν στο κρεβάτι. Όμως τα δύο αδέλφια ήθελαν να μοιράζονται τα πάντα και εννοούμε τα πάντα.

Και συχνά εμφανίζονταν στην ίδια γυναίκα με το ίδιο όνομα, χωρίς να την ενημερώσουν φυσικά, και πλάγιαζαν μαζί της εναλλάξ, ακόμη και αν αυτή θεωρούσε ότι είχε σχέση με τον έναν από τους δύο.

Ένα «στιγμιαίο λάθος» όμως αποκάλυψε την κομπίνα τους. Μια από τις πολλές κοπέλες που κοιμήθηκε μαζί τους, έμεινε έγκυος και έπρεπε να αναγνωριστεί ο πατέρας. Αλλά ποιος ήταν ο πατέρας; Αφού και ο Φελίπε και ο Φαμπρίτσιο είχαν συνευρεθεί μαζί της;

Η κοπέλα προσέφυγε στη δικαιοσύνη και το δικαστήριο διέταξε να ληφθεί δείγμα DNA από τους δίδυμους για να αποφανθεί ποιος είναι ο πατέρας.

Όμως, ο δικαστής Φελίπε Λουί Περούκα, θεωρώντας κολάσιμη αυτή την εναλλαγή ρόλων των δύο διδύμων, χωρίς την συγκατάθεση της εκάστοτε παρτενέρ τους, έβγαλε μια απρόσμενη απόφαση. Άσχετα με το τι θα έδειχνε η εξέταση DNA, τόσο ο Φελίπε όσο και ο Φαμπρίτσιο θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν διατροφή στη γυναίκα μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί της. Η διατροφή ανέρχεται σε 250 ρεάλ (το νόμισμα της Βραζιλίας) ο καθένας το μήνα, δηλαδή περίπου 100 ευρώ.