Από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Μέγκαν Μαρκλ και τα μέσα ενημέρωσης της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και όλου του πλανήτη, μεταδίδουν πληροφορίες για τον επικείμενο τοκετό σε διαρκή ροή.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα«Daily Mail», η Μέγκαν θέλει να γεννήσει στο σπίτι και μέσα στο νερό παρά τις συμβουλές των γιατρών της να "επιλέξει" το μαιευτήριο. Μάλιστα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η δούκισσα του Σά(-) προετοιμάζεται για την γέννα με διαλογισμό και γιόγκα.

Αν και η ημερομηνία που θα έρθει στον κόσμο το βασιλικό μωρό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. στα διεθνή μέσα ακούγεται έντονα ότι πρόκειται για την28η Απριλίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, η Μαρκλ θα έχει κατά τη διάρκεια του τοκετού στο πλευρό της μία Ελληνίδα γυναικολόγο.

Σύμφωνα με το μίνι βιογραφικό της, στην επίσημη ιστοσελίδα της κλινικής, η Δρ. Μίνα Σαββίδου πήρε το πτυχίο της το 1992 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Μεταξύ άλλων, μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως γιατρός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε ως ειδικευόμενη στην Μαιευτική και Γυναικολογία στον Βορειοδυτικό Τάμεση στο Λονδίνο.

Το 1998 βραβεύτηκε ως μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 2004.

What an incredibly special surprise the grassroots led #globalsus(-)babyshower was last Sunday! The Duke and Duchess of Sus(-) are immensely grateful for the outpouring of love and support in anticipation of the birth of their first child. In lieu of sending gifts, the couple have long planned to encourage members of the public to make donations to select charities for children and parents in need. If you already made a donation, the couple send you their greatest thanks. If you are thinking about it, they ask that you kindly consider the following organisations they’ve selected, which we will highlight here over the next few days: @thelunchboxfund @littlevillagehq @wellchild @baby2baby The Duke and Duchess remain appreciative for your warm wishes and kindness during this especially happy time in their lives! Thank you for sharing the love ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sus(-) (@sus(-)royal) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις