Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON έπειτα από τις αναφορές για τη δίωξη κατά της Αννίτας Πάνια.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τα πρόσφατα γεγονότα της 21ης -4-2019 που είχαν ως αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί η εκπομπή της Αννίτας Πάνια και ρητώς επιβεβαιώνει ότι η κα Πάνια δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό. Εκφράζουμε τη βαθιά μας εκτίμηση και τον σεβασμό μας στο πρόσωπο της κας Πάνια και θεωρούμε τιμή μας τη συνεργασία τόσο μαζί της όσο και με τον κ. Νίκο Ηλία ως εκπρόσωπο του οίκου ALISDIEM του οποίου το λογότυπο αναφέρθηκε ατυχώς και αδικαιολόγητα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία φερόταν να αναζητούσε την παρουσιάστρια μετά από μήνυση που είχε γίνει εναντίον της.

Όπως διευκρίνισε το δικηγορικό γραφείο του Νικόλαου Αγαπηνού, το ένταλμα σύλληψης στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την παρουσιάστρια, έρχεται σε συνέχεια της μηνυτήριας αναφοράς από την εταιρεία COSMEDICAL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Όπως διαβάζουμε, η μηνυτήρια αναφορά κοινοποιήθηκε από το δικηγορικό γραφείο προς το ΕΣΡ, το ΣΔΟΕ και στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, την Κυριακή.

Όπως αναφέρεται, παρότι υπήρχε συμφωνία να προβάλλεται συγκεκριμένο προϊόν (ιατρική κάρτα) παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια (μεταξύ άλλων), αιφνιδιαστικά το κανάλι και η ηγεσία του δημιούργησε ένα δικό του αντίστοιχο ιατρικό προϊόν (πακέτο ιατρικών υπηρεσιών), το οποίο άρχισε να διαθέτει και παράλληλα με ένα mail ενημέρωσε την μηνύτρια εταιρία ότι σταματάει να προβάλλει τις πληρωμένες διαφημίσεις για τις οποίες υπήρχε σύμβαση μέχρι το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις