Γαμπρός για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να ντυθεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο γνωστός παρουσιαστής θα διαβεί την πόρτα της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Καρβέλα, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια.

«Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αθηνών Αττικής, γιος του Σπυρίδωνος και της Αντωνίας, το γένος Αγιοπετρίτου και η Ελένη Καρβέλα, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Αγλαΐας, το γένος Γαλανοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Νάξο Κυκλάδων», γράφει η αναγγελία γάμου τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα πλατό του ΣΚΑΪ και γρήγορα σύναψαν σχέση.Η Ελένη Καρβελά είναι general manager στο σάιτ meaculpa.gr του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Η Ελένη είναι ένα πολύ γελαστό παιδί και εξαιρετική συντροφιά. Και ωραίο κορίτσι. Είναι αυθεντικό κορίτσι».

Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ελένη Καρβελά δημοσίευσαν την αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Καθημερινή».Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο, το Κυκλαδίτικο νησί όπου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μαζί με τον σκηνοθέτη αδερφό του Δημήτρη έχουν ξενοδοχείο.

Ο παρουσιαστής είχε παντρευτεί και με την ραδιοφωνική παραγωγό Τζίνα Μοσχολιού, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόλις οκτώ μήνες.

Place Victoire – Victoria Square – Πλατεία Βικτωρίας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη constantinos bogdanos (@constantinosbogdanos) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις