Η Αμερικανίδα τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς εδώ και καιρό προτρέπει τις γυναίκες να «ονειρεύονται πιο τρελά», να αγωνίζονται για την ισότητα και να διευρύνουν τα όριά τους.

Τώρα η 23 φορές νικήτρια Grand Slam αποκάλυψε ένα μυστικό που κρατά εδώ και πέντε χρόνια: επενδύει σε εταιρείες, που διοικούν γυναίκες και προωθούν την ποικιλομορφία.

Σε μια δημοσίευσή της στο Instagram στις 17 Απριλίου, η Σερένα Γουίλιαμς παρουσίασε λεπτομερώς το έργο που η εταιρεία της, Serena Ventures, υλοποιεί από το 2014.

«Το 2014 (ναι, ξέρω ότι μπορώ να κρατήσω μυστικό) ξεκίνησα τη Serena Ventures με την αποστολή να δώσω ευκαιρίες σε ιδρύτριες διαφορετικών εταιρειών. Η Serena Ventures επενδύει σε εταιρείες που αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα στην ηγεσία, την ατομική ενδυνάμωση, τη δημιουργικότητα και τις ευκαιρίες» έγραψε.

Μέχρι στιγμής, η εταιρεία – την οποία ξεκίνησε με την Άλισον Τζ. Ράπαπορτ -έχει ήδη επενδύσει σε περισσότερες από 30 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων η Billie, μια γυναικεία εταιρία προϊόντων ξυρίσματος και η Lola, μια άλλη γυναίκα που ασχολείται με την αναπαραγωγική υγεία.

«Η Serena Ventures επικεντρώνεται στις νεοφυείς επιχειρήσεις και τις δίνει τους την ευκαιρία να ακουστούν», αναφέρει ο ιστότοπος της εταιρείας, διευκρινίζοντας ότι έχει ως στόχο να βοηθήσει επιχειρηματικές προσπάθειες. "Όσο αναπτυσσόμαστε, ελπίζουμε να δίνουμε συμβουλές σε νέους επιχειρηματίες και να να τους οδηγούμε στο επόμενο επίπεδο."

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις