Την Κρήτη επιλέγουν οι επώνυμοι για τον γάμο τους. Μετά τον γάμο Λασκαράκη – Σουλτάτου στο Ηράκλειο, αλλά και τον γάμο του Σωτήρη Κουρανάκου με κουμπάρα τη Μαρία Μενούνος, άλλο ένα celebrity ζευγάρι επιλέγει την Κρήτη για να παντρευτεί.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Χανιά με κουμπάρα τη Βάνα Μπάρμπα!

Μάλιστα το προσχέδιο του προσκλητηρίου είναι έτοιμο και οι ευτυχείς μελλόνυμφοι περιμένουν την τυπωμένη εκδοχή του για να το στείλουν στους προσκεκλημένους τους!

Το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 8 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού , στο Ακρωτήρι Χανίων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το προσκλητήριο θα μπει σε ένα φάκελο με χρυσοτυπία που θα κλείνει με βουλοκέρι με βέρες!

Η πρόταση γάμου έγινε πριν ένα χρόνο περίπου στην Αμερική, κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν. Ο ηθοποιός είχε γονατίσει προσφέροντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και ζήτησε από την δασκάλα μουσικής να τον παντρευτεί. Εκείνη, συγκινημένη είπε το πολυπόθητο «ναι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις