Άννα Γουίντουρ: Η Κλόε Καρντάσιαν είναι πολύ «Β» για το Met Gala

Άννα Γουίντουρ: Η Κλόε Καρντάσιαν είναι πολύ «Β» για το Met Gala

Οι εμφανίσεις των επωνύμων στο φετινό Met Gala ήταν πέραν πάσης προσδοκίας – και ενίοτε πέραν πάσης λογικής. Το θέμα του ήταν «Camp: Notes on Fashion», εμπνευσμένο από το έργο της Susan Sontag «Notes on Camp» και στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε όλη η αφρόκρεμα από τη βιομηχανία του θεάματος και της μόδας.

Την οικογένεια Καρντάσιαν εκπροσώπησε η Κιμ, η οποία φόρεσε μια εντυπωσιακή δημιουργία του Τιερί Μιγκλέρ σε nude απόχρωση που ήταν κεντημένη με ιριδίζουσες χάντρες και θύμιζε βρεγμένο σώμα. Η ίδια μίλησε για το φουστάνι της: «Αυτή είναι η πρώτη φορά στα 20 χρόνια που ο ίδιος ο κύριος Μιγκλέρ σχεδιάζει για τον οίκο του. Οπότε το να φτιάξει αυτό το φόρεμα για μένα είναι μεγάλη τιμή. Πρόκειται για ένα έργο που χρειάστηκε 8 μήνες για να γίνει. Οραματιστήκαμε αυτό το κορίτσι από την Καλιφόρνια να βγαίνει από τον ωκεανό, βρεγμένο και να στάζει νερό».

Το φόρεμα της Κιμ ήταν από τα highlights του Met Gala, αλλά που ήταν η Κλόε και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αναρωτήθηκαν πολλοί.  Όσον αφορά την Κόρντνεϊ δεν πήγε στο event γιατί βρισκόταν σε διακοπές με τον πρώην σύζυγο της και τα παιδιά τους.

Η άλλη αδερφή, η Κλόε δεν πήγε γιατί απλά δεν ήταν προσκεκλημένη. Όπως γράφει το mirror.co.uk η Άννα Γουίντουρ δεν έβαλε την Κλόε Καρντάσιαν στη λίστα των καλεσμένων, καθώς τη θεωρεί Β' κατηγορίας και όχι αρκετά διάσημη για να περπατήσει στο Met Gala!