Η χορεύτρια της Μαντόνα Μόνα Μπέρτσεν, που έφερε στην πλάτη τη σημαία της Παλαιστίνης, στην πολυσυζητημένη εμφάνιση της ποπ σταρ το βράδυ του τελικού της Eurovision κατήγγειλε πως κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της πόλης του Ισραήλ επί 1,5 ώρα, πριν αποχωρήσει από τη χώρα.

«Στον έλεγχο του αεροδρομίου με κράτησαν και με ανέκριναν για περισσότερη από 1,5 ώρα! Χρειάστηκε να πω την ιστορία της ζωής μου, τους λόγους για τους οποίους ταξίδεψα στο παρελθόν σε αραβικές χώρες, τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις, την οικογενειακή μου κατάσταση» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram, σύμφωνα με το περιοδικό NME. «Μου ζήτησαν επίσης με λεπτομέρεια το πρόγραμμά μου για τις ημέρες που έμεινα στη χώρα, αλλά και πληροφορίες για το τι έκανα την τελευταία φορά που ήμουν στην Ιερουσαλήμ πριν από τρία χρόνια. ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Κι αυτό κατά την έξοδό μου από τη χώρα!» προσθέτει.

«Όλα αυτά, προφανώς επειδή έφερα μια σημαία σαν μέρος της εμφάνισής μου, κάνοντας μια δήλωση για την παρούσα αντιπαράθεση, ώστε να προωθήσουμε την ειρήνη, την ενότητα και την ελευθερία» αναφέρει η Μπέρτσεν, που ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision μαζί με τη Μαντόνα το βράδυ του Σαββάτου. «Δεν μπορώ να φανταστώ την παρακολούθηση και την καταστολή που υφίσταται ο παλαιστινιακός λαός σε καθημερινή βάση» συμπλήρωσε.

Η χορεύτρια που εμφανίστηκε μαζί με έναν συνάδελφό της που φορούσε στην πλάτη μια σημαία του Ισραήλ πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ Μαντόνα που χρησιμοποίησες αυτή την εμφάνιση για να περάσεις ένα μήνυμα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις