Δεν τον σκότωσε η Ντενέρις, δεν φοβήθηκε τους δράκους της Καλίσι, στάθηκε όρθιος απέναντι στους απέθαντους. Τον Τζον Σνόου λύγισαν όμως το άγχος και το αλκοόλ.

Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones, Κιτ Χάριγκτον, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, έχει καταβληθεί από το άγχος και το αλκοόλ και την ημέρα που παιζόταν στις οθόνες το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ο ατζέντης του μάλιστα επιβεβαίωσε την εισαγωγή στην κλινική και είπε: «Ο Κιτ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα».

Το συγκεκριμένο κέντρο αποτοξίνωσης χρεώνει τους πελάτες του περίπου 120.000 δολάρια τον μήνα για τη διαμονή τους και τους διδάσκει να αντιμετωπίζουν το στρες και τα αρνητικά συναισθήματα, χωρίς να καταφεύγουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και καταχρήσεις. Ο Τζον Σνόου δεν είναι έγκλειστος, αλλά μπορεί να φεύγει όποτε θέλει από το κέντρο.

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του Χάρινγκτον (και συμπρωταγωνίστριά του στο GoT) Ρόουζ Λέσλι, για την οποία είπε ο ατζέντης του ηθοποιού: «Η γυναίκα του είναι απίστευτα υποστηρικτική. Όλα τα κοντινά του πρόσωπα θέλουν να ξεκουραστεί. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι ησυχία και ηρεμία».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις