Η Τζένη Χειλουδάκη αποχαιρέτησε την Τζούλια Μπάρκα, με την οποία κοντραριζόταν για πολλά χρόνια στα τηλεοπτικά παράθυρα με μια συγκινητική ανάρτηση κι έναν μικρό απολογισμό της ζωής της.

Η ηθοποιός, η οποία έφυγε χθες από την ζωή, είχε χαρακτηριστεί ως ερωτικό σύμβολο τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90. Πολλοί θα θυμούνται τις έντονες αντιπαραθέσεις της με την Τζένη Χειλουδάκη στα παράθυρα των μεσημεριανών εκπομπών.

Και η Τζένη Χειλουδάκη θέλησε να την αποχαιρετήσει γράφοντας ότι μετανιώνει για κάποια πράγματα που έκανε «στις εποχές της απόλυτης νιότης και τρέλας» όπως αναφέρει. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Στις εποχές της απόλυτης νιότης και τρέλας, αυτές τις εποχές που με τύφλωναν ανόητα και ανούσια πράγματα ξοδεύτηκα σε απόλυτες ξεφτίλες στα τηλεοπτικά καναλάκια… Δυστυχώς ,αυτό θα με στοιχειώνει μέχρι την τελευταία μου ανάσα… Όμως προχώρησα και αγκάλιασα τα πραγματικά όμορφα αυτής της ζωής… Όσο και να φτύνω όμως τα ξεχασμένα ανόητα χρόνια εκείνα που η δίψα για δημοσιότητα έκανε το τέρας μέσα μου να κυριαρχεί, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ακριβώς αυτά τα χρόνια έπλασαν τη Τζένη του σήμερα… Αντίο Τζούλια… Δεν υποφέρεις πια… Είσαι χαρούμενη και γελάς ενώ ταξιδεύεις στο σύμπαν…» .

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις