Μπορεί να είναι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν ταξιδεύει με τακτικές, εμπορικές πτήσεις, όπως ο υπόλοιπος κόσμος.

Ο Δούκας του Σάσ(-), ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας εθεάθη από θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας με «αετίσιο μάτι» σε μια πτήση από τη Ρώμη στο Λονδίνο μετά το ταξίδι του στην Ιταλία για το κύπελλο Sentebale ISPS Handa Polo Cup για τη στήριξη της οργάνωσης Sentebale, που ίδρυσε το 2006 μαζί με τον πρίγκιπα Σέισο του Λεσόθο.

Η οργάνωση έχει αποστολή τη στήριξη παιδιών που έχουν προσβληθεί από AIDS και πλήττονται από ακραία φτώχεια στη Μποτσουάνα και στο Λεσόθο.

Η Έιμι Γκάρικ δημοσιοποίησε φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι στο Facebook οι οποίες αναδημοσιεύθηκαν στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι παρατήρησε ότι το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ήταν στην πτήση της με την British Airways, ενώ περίμενε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο του αεροπλάνου.

«Καθώς στεκόμουν εκεί, κοιτάζω και βλέπω έναν άντρα που έμοιαζε με τον πρίγκιπα Χάρι. Και φορούσε βέρα και φαινόταν πολύ κουρασμένος» έγραψε.

Ένας τύπος δίπλα του έμοιαζε με προσωπικό ασφάλειας και με κοίταζε.

Τελικά, το μυαλό μου λειτούργησε και συνειδητοποίησα ότι είναι ο πρίγκιπας Χάρι στο ταξίδι της επιστροφής στο Λονδίνο από τη Ρώμη.

#NEW: Amy Garrick, a member in a Facebook group about travelling shared her experience after she stumbled upon Prince Harry yesterday during her flight from Rome to London. She wrote: “I haven't had anything worth sharing, but this morning leaving Rome I got up to use the bathroom and I had to wait. As I'm standing there, I look over and see a guy who looks like Prince Harry. And he has a wedding ring on and looks very tired. The guy next to him looks like security and is glaring at me. Finally my brain clicks and I realize, it is Prince Harry on the way back to London from Rome. He was at a polo tournament. He politely smiled and said hi when he realized I knew who he was. I tried to get a photo as he got off the plane. I didn't want to harass him and felt bad taking one, but it isn't every day you see him! He thanked the first class crew and pilot before getting off the plane :)”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry and Meghan (@harrysmeghan) στις

Η Έιμι Γκάρικ έγραψε ότι ο Χάρι «χαμογέλασε ευγενικά και είπε "γεια" όταν συνειδητοποίησε ότι κατάλαβα ποιος ήταν».

«Προσπάθησα να βγάλω μια φωτογραφία καθώς εξερχόταν από το αεροπλάνο. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω και να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα, αλλά δεν τον βλέπουμε κάθε μέρα!» συνέχισε.

Το κύπελλο πόλο για φιλανθρωπικό σκοπό ήταν η πρώτη εκδήλωση στην οποία εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι μετά τη γέννηση του γιου, Άρτσι Χάρισον. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ έγιναν γονείς νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Παρά το γεγονός ότι είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι συνηθίζει να ταξιδεύει με κανονικές πτήσεις αεροπορικών εταιρειών. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσ(-) εθεάθησαν σε πτήση της British Airways με προορισμό τη Νίκαια της Γαλλίας, λίγο πριν τον γάμο τους.

Σύμφωνα με το Vogue, η βασιλική οικογένεια μπορεί να εκμισθώσει ιδιωτικό αεροπλάνο, αν πρόκειται να παραστεί σε επίσημη εκδήλωση, με τον ίδιο τρόπο που άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι πετούν με τσάρτερ.

Ωστόσο, τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας φαίνονται να προσπαθούν να μειώσουν το κόστος ταξιδεύοντας με εμπορικές πτήσεις όταν μπορούν για τις δημόσιες υποχρεώσεις τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις