Δεκαοκτάχρονη κόρη γνωστής τραγουδίστριας, εργάζεται ως συνοδός πλουσίων ανδρών και φαίνεται ότι το πελατολόγιό της είναι μεγάλο και με «γερό» πορτοφόλι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, όταν η νεαρή κοπέλα έκλεισε τα 16 άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Το έως τότε απλό ντύσιμό της, που αποτελούνταν από τζιν και μακό μπλουζάκια, άλλαξε. Στην γκαρνταρόμπα της μπήκαν πιο προκλητικά ρούχα, που άφηναν λίγα στη φαντασία όσων την έβλεπαν. Η έφηβη άρχισε να βγαίνει πιο τακτικά έξω και οι βραδινές έξοδοι πλήθυναν. Οι αλλαγές αυτές παραξένεψαν τους γείτονες, οι οποίοι τη γνώριζαν από πιτσιρίκι και τη φρόντιζαν σαν δικό τους παιδί.

Όσοι την γνωρίζουν, υποστηρίζουν πως αυτό που την οδήγησε να πάρει αυτό τον δρόμο, ήταν τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, καθώς την μεγάλωσε η μητέρα της, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και συχνά οι γείτονες τους πήγαιναν φαγητό, ενώ κάποιοι άλλοι φρόντιζαν να της βρίσκουν δουλειά, έτσι ώστε να μεγαλώσει τη μοναχοκόρη της.

Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα, η μητέρα της 18χρονης, που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα της δυτικής Ελλάδας, γνωρίζει τα νυχτοπερπατήματα της, αλλά κάνει τα στραβά μάτια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις