Ο Κιθ Χάριγκτον, ο Τζον Σνόου στο Game of Thrones, μπήκε σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης καθώς υποφέρει από έντονο στρες και αντιμετωπίζει και προβλήματα αλκοολισμού. Ο ηθοποιός αποφάσισε να νοσηλευτεί μερικές εβδομάδες πριν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς στις 19 Μαΐου.

Την Κυριακή φωτογραφήθηκε στην ιδιωτική κλινική που βρίσκεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, είναι χαλαρά ντυμένος με φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Στο ντοκιμαντέρ Game of Thrones, «The Last Watch», που περιλαμβάνει παρασκήνια και άγνωστες ιστορίες από την τελευταία σεζόν της σειράς, ο Κιθ Χάριγκτον εμφανίζεται να κλαίει διαβάζοντας το σενάριο.

Το συγκεκριμένο κέντρο αποτοξίνωσης χρεώνει τους πελάτες του περίπου 120.000 δολάρια τον μήνα για τη διαμονή τους και τους διδάσκει να αντιμετωπίζουν το στρες και τα αρνητικά συναισθήματα, χωρίς να καταφεύγουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και καταχρήσεις. Ο Τζον Σνόου δεν είναι έγκλειστος, αλλά μπορεί να φεύγει όποτε θέλει από το κέντρο.

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του Χάρινγκτον (και συμπρωταγωνίστριά του στο GoT) Ρόουζ Λέσλι, για την οποία είπε ο ατζέντης του ηθοποιού: «Η γυναίκα του είναι απίστευτα υποστηρικτική. Όλα τα κοντινά του πρόσωπα θέλουν να ξεκουραστεί. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι ησυχία και ηρεμία».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις