Στιγμές αγωνίας για την Αγγελική Νικολούλη – η μητέρα της σε σοβαρή κατάσταση

Στιγμές αγωνίας για την Αγγελική Νικολούλη – η μητέρα της σε σοβαρή κατάσταση

Η Αγγελική Νικολούλη περνά δύσκολες στιγμές, γεμάτες αγωνία για τη μητέρα της που νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, αιτία φέρεται να είναι μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών, με αποτέλεσμα πλέον η ασθενής να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα με την αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο, όπου ζει μόνιμα η ηλικιωμένη γυναίκα να κάνει λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων. Όμως, παρά τη φαρμακευτική αγωγή, η ενόχληση της άτυχης γυναίκας δεν έδειχνε να υποχωρεί. Καθώς τα συμπτώματα επέμεναν και μετά από την επιμονή της Αγγελικής Νικολούλη η ασθενής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Εκεί οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για κάποια δυσλειτουργία των εντέρων, αλλά για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή, που προκαλούσε οξείς πόνους στην ηλικιωμένη γυναίκα, που αμέσως μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, ενώ στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή ήταν η πολυαγαπημένη της κόρη.

Πηγή: Espresso