Κοινοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τοΜάικ Θαλασσίτη, που εντοπίστηκε κρεμασμένος από μία γυναίκα που είχε βγει για τρέξιμο, στις 16 Μαρτίου του 2019.

Ο Μάικ Θαλασσίτης, που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο ριάλιτι Love Island της βρετανικής τηλεόρασης, αυτοκτόνησε σε ένα πάρκο αφού πρώτα κατανάλωσε ένα θανατηφόρο «κοκτέιλ» με κοκαΐνη και αλκοόλ.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πάρει επίσης αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ενώ ανιχνεύθηκε και μικρή ποσότητα παρακεταμόλης.

Η Emma Clawson, η πρώτη αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, κατέθεσε πως «είδα το σημειωματάριο – Ήταν ένας συνδυασμός προσωπικού ημερολογίου και επιστολών με θετικές σκέψεις. Στο πίσω μέρος του, υπήρχαν μερικές επιστολές για την οικογένειά του»…

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στην League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος και όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα, γνώρισε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία συμμετέχοντας στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι Love Island, το καλοκαίρι του 2017 και στη συνέχεια στο Celebs Go Dating.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις