Ένα αλλόκοτο πλάσμα, που θυμίζει το ξωτικό Ντόμπι, από τον κόσμο του Χάρι Πότερ, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην εξώπορτα του σπιτιού της μιας γυναίκας από την Αμερική, που κοινοποίησε την εγγραφή στα social media.

Η Βίβιαν Γκόμεζ παρατήρησε μια σκιά πλάι στο αυτοκίνητό της, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ένα περίεργο πλάσμα εμφανίστηκε στην οθόνη της κάμερας ασφαλείας.

Το βίντεο ανέβηκε στο facebook την Παρασκευή και το έχουν ήδη δει εκατομμύρια άτομα, που προσπαθούν να το εξηγήσουν με σχόλιά τους. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η διπλή σκιά του «Ντόμπι», υποδηλώνει πως η κυρία ίσως έχει πέσει θύμα μιας καλοστημένης φάρσας.

Το ξωτικό Ντόμπι ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας Χάρι Πότερ, το οποίο και ελευθέρωσε ο πρωταγωνιστής. Οι φανατικοί των ταινιών της σειράς το «πήραν βαριά» όταν το ξωτικό έχασε τελικά τη ζωή του για να σώσει τον μάγο και την παρέα του. Η αντίδραση των θεατών ήταν τέτοια που η συγγραφέας των βιβλίων, Τζέι Κέι Ρόουλινγκ είχε ζητήσει συγγνώμη δημόσια για τον θάνατό του Ντόμπι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις