Γιατί παντρεύτηκαν αιφνιδιαστικά Σουλτάτος – Λασκαράκη;

Γιατί παντρεύτηκαν αιφνιδιαστικά Σουλτάτος – Λασκαράκη;

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν αιφνιδιαστικά και σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο την Δευτέρα του Πάσχα. Όταν κυκλοφόρησε η είδηση του γάμου τους, όλοι ξαφνιάστηκαν, καθώς είχε γίνει γνωστό ότι θα παντρευτούν το καλοκαίρι, και μάλιστα στα Χανιά, ενώ τελικά το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου.

Για όλα αυτά η Βάσω Λασκαράκη μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πώς πήραν λοιπόν την απόφαση να παντρευτούν νωρίτερα από ό,τι είχαν προγραμματίσει;

«Επειδή υπάρχουν και παιδιά, έπρεπε να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί, λίγο πιο ήσυχοι. Είχαμε σχεδιάσει ότι θα γινόταν λίγο πιο ανοιχτό και λίγο προς το καλοκαίρι. Απλώς, όταν είδαμε ότι ο κλοιός σφίγγει λίγο γύρω μας και το ενδιαφέρον γίνεται μεγάλο, αποφασίσαμε να το κάνουμε ξαφνικά. Ένα βράδυ είπαμε πάμε όποτε προλάβουμε κι έχουμε τα ρούχα μας.

Ο φωτογράφος μας και πολύ καλός μας φίλος που ήταν μαζί μας στην Κρήτη, μας είπε εγώ έχω παντρευτεί τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Και ξαφνικά χτυπούσαν κουδουνάκια μια εβδομάδα πριν γύρω μας, είχαμε εφτά μέρες μπροστά μας. Δεν είχα καμία αγωνία, ήμουν πολύ χαλαρή. Δεν είχα άγχος, είχα μια ανυπομονησία και μία χαρά να γίνει όλο αυτό. Ήθελα να είναι έτσι όπως το φαντάστηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από την Βάσω Λασκαράκη να της εξηγήσει την ατάκα που επέλεξε για να γνωστοποιήσει το χαρμόσυνο γεγονός:

«Το κείμενο αυτό το είχα βρει στο ίντερνετ και το είχα κρατήσει. Είχα πει ότι αν καταφέρουμε και φτάσουμε ως εκεί θα είναι γιατί εκείνος κατάφερε να εξαφανίσει όλους τους δαίμονες. Τα πάντα! Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε, με έναν μαγικό τρόπο. Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Όταν παθαίνεις αυτή τη φοβία και λες πρέπει να μηδενίσω και να ξαναρχίσω από την αρχή, δεν πιστεύεις ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που στα 40 θα το στρίψεις αλλιώς το τιμόνι. Νομίζω ότι το κατάφερε με το σπαθί του δικαιωματικά. Όταν είχα πανικοβληθεί τον πρώτο καιρό που μου συνέβαινε κάτι που δεν μπορούσα να ερμηνεύσω, μου είχε πει η ψυχολόγος μου ότι οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί αν συναντηθούν σε μια άλλη στιγμή, μπορεί απλά να προσπεράσουν. Και είπα αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή; Γιατί πριν από 10 χρόνια δεν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αυτό τα λέει όλα… η αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονες».

Και κάπου εκεί, τόσο η Βάσω Λασκαράκη, όσο και η Ελένη Μενεγάκη βούρκωσαν και έμειναν σιωπηλές…