Η Τζένη Λάττου, μοντέλο από τη Σιγκαπούρη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για την σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη.

Η Λάττου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είχε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, που χάθηκε πρόωρα από τροχαίο δυστύχημα. Μάλιστα ανέφερε πως κρατούσε μυστική την σχέση της μαζί του, από σεβασμό προς την οικογένειά του.

«Ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου, τον αγάπησα πολύ. Γενικά για τα προσωπικά μου δεν μιλάω, αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα από σεβασμό στην οικογένειά του και μόνο, δεν ήθελα να βγω κι εγώ και να πω ότι τον ήξερα, ότι ήταν στη ζωή μου, δεν υπάρχει λόγος. Δεν είχε βγει ότι ήμασταν μαζί, απλά έχουμε φωτογραφίες μαζί που θα μπορούσε να έχει ο καθένας. Όλοι θα μπορούσαν να έχουν μια φωτογραφία με έναν καλλιτέχνη, δεν πάει να πει αυτό ότι υπάρχει κάτι παραπάνω», είπε η Τζένη Λάττου.

Το γνωστό μοντέλο και χορεύτρια, είπε πως μικρή είχε στερηθεί πολλά πράγματα και ήταν γενικά ένα θλιμμένο κορίτσι, ενώ τόνισε πως έχει στενοχωρηθεί που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις Πανεπιστημιακές σπουδές της.