Στο τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του ο Παντελής Παντελίδης το 2016, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Ρέμος, στην εκπομπή του Alpha, "Αυτοψία", του Αντώνη Σρόιτερ.

Ο γνωστός τραγουδιστής κατηγόρησε ορισμένους για λανθασμένο χειρισμό του θανάτου, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος είπε: "Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που έγινε μετά τον θάνατο του Παντελή. Είναι τεράστιο λάθος ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τα πράγματα γύρω από τον θάνατο του παιδιού. Δεν θα πω ποιοι και πώς, αλλά η διαχείριση όλου του πράγματος ήταν λάθος, ήταν εγκληματική.

Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια, επειδή πραγματικά ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μαζί με την ψυχή του Παντελή «δολοφονήθηκαν» και οι ψυχές των κοριτσιών.

Και το θεωρώ πολύ άδικο και κρίμα να καταστρέφεις δύο κοπέλες που το μόνο «έγκλημα» που έκαναν ήταν να συνοδεύσουν σαν φίλες εκείνο το μοιραίο βράδυ τον Παντελή. Ο Παντελής ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένα παιδί βγαλμένο μέσα από την κοινωνία της Ελλάδος. Ένας λαϊκός ήρωας και συνάμα μια υπέροχη ψυχή".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις