Ένας MasterChef γάμος: Ντύθηκε γαμπρός ο Σελίμ Σελτζούκ

Ένας MasterChef γάμος: Ντύθηκε γαμπρός ο Σελίμ Σελτζούκ

Την αγαπημένη της καρδιάς του, Βάσω, παντρεύτηκε την Κυριακή στο Δημαρχείο της Καισαριανής, ο πρώην παίκτης του MasterChef  Σελίμ Σελτζούκ. Δίπλα του βρέθηκε ο αδελφός του, τον οποίο είχε να δει 25 ολόκληρα χρόνια και ταξίδεψε στην Ελλάδα ειδικά για την περίσταση.

Ο Τούρκος μάγειρας την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του θέλησε να τη μοιραστεί και με παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, όπως  ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λυχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, ο Γιώργος Φασιλής, ο Αργύρης Αγλαμίσης αλλά και ο φετινός νικητής, Μανώλης Σαρρής. Εκεί ήταν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ωστόσο αισθητή ήταν η απουσία των δύο άλλων κριτών του παιχνιδιού, του  Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά.

O γαμπρός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου.

«Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δεν είχα καθόλου άγχος. Στον γάμο μου ήρθαν πολλοί φίλοι μου από το MasterChef, αγαπιόμαστε μεταξύ μας, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε! Είχα να δω τον αδερφό μου αρκετά χρόνια. Άργησα πολύ, αλλά τώρα είναι διπλά μου! Είχα να τον δω, 24-25 χρόνια και ήρθε μόνο για τον γάμο μου. Είμαι μια χαρά, ο αδερφός μου είναι δίπλα μου, παντρεμένος, η ζωή συνεχίζεται», είπε μεταξύ άλλων ο Σελίμ Σελτζούκ.