Σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας παραπέμπει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Ντουμπάι, όπου ο σεΐχης Μωάμεθ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους όχι μόνο στο εμιράτο αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει εκδώσει μια οργισμένη επιστολή και καταγγέλλει την γυναίκα του και πριγκίπισσα για προδοσία.

Σύμφωνα με τηΡάντα Στίρλινγκ,την υπεύθυνημιας ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ντουμπάι, η οργάνωση έχει λάβει αρκετές αναφορές για αυτή την τολμηρή απόδραση από την πριγκίπισσα Χάγια.

«Κάθε φορά που κάποιος υποβάλλει αίτηση για πολιτικό άσυλο, προφανώς, είναι επειδή η ζωή είναι σε κίνδυνο και επειδή υπέστη σοβαρές καταχρήσεις και παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», επισήμανε η ίδια.

«Γνωρίζουμε ήδη ότι η κόρη του Πριγκίπισσα Λάτιφα, η κόρη του Σέικ Μοχάμεντ, εγκατέλειψε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ζητώντας άσυλο, ισχυριζόμενη κακομεταχείριση από τον πατέρα της. Τώρα, φαίνεται, η πριγκίπισσα Χάγια σύζυγος του Σέιχ Μωάμεθ, έχει επίσης εγκαταλείψει τη χώρα και κατέφυγε στη Γερμανία», υποστήριξε η Στίρλινγκ.

Με πληροφορίες από: thesunie

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις