Κάθε καλοκαίρι βομβαρδιζόμαστε με ειδήσεις από τη Μύκονο, ένα κοσμοπολίτικο νησί που έχει καθιερωθεί ως προορισμός για το διεθνές jet set. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να νιώσουν αυτόν τον χλιδάτο τρόπο ζωής και όταν το καταφέρουν, έστω και… εικονικά, ποστάρουν ασύστολα φωτογραφίες – μαρτυρίες των διακοπών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον «Αγάπη Μόνο» Τάσο Ποτσέπη θίγει με χιουμοριστικό τρόπο αυτό το γεγονός και δείχνει την πραγματικότητα πίσω από την χλιδάτη ζωή. Στο βίντεο του Mykonos Live TV, ο Τάσος Ποτσέπης σαν πραγματικός εκατομμυριούχος περνάει ζωή και κότα στο νησί των Ανέμων.

Κυκλοφορεί με πούρο, χρυσό Rolex, σωματοφύλακα και πολυτελή λιμουζίνα. Επισκέπτεται τα πιο glamorous μαγαζιά όπως το Nammos και το Flora Market.

Συναντάει celebrities όπως ο Βραζιλιάνος Κακά και φωτογραφίζεται μαζί τους. Όμως όλα αυτά στο τέλος αποδεικνύονται ένα μεγάλο ψέμα. Το μήνυμα είναι πως η τέλεια ζωή που παρουσιάζεται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είναι συνήθως παραποιημένη ή εντελώς διαφορετική από την πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις