Ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας επέλεξε να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού και της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o πρώην αστρολόγος χειροτονήθηκε πριν περίπου ένα μήνα στην Μητρόπολη Λαγκαδά ως ιερομόναχος και πλέον είναι ο πατήρ Κυπριανός. Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε μαζί του το ΤLIFE, παραδέχθηκε ότι αλλάζει τη ζωή του, ενώ υποστήριξε πώς δεν χειροτονήθηκε αλλά προετοιμάζεται να χειροτονηθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου ή μέχρι τα μέσα Αυγούστου!

«Δεν χειροτονήθηκα ακόμα αλλά προετοιμάζομαι είναι αλήθεια. Η χειροτονία μου θα γίνει μέχρι τέλος του Ιουλίου ή το πολύ μέχρι τον 15Αύγουστο» είπε ο Νίκος Χορταρέας στο ΤLIFE.

Από την πλευρά της η Μητρόπολη Λαγκαδά δεν επιβεβαίωσε ούτε διάψευσε την είδηση.

Σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση ο Άγιος Κυπριανός είναι ο Άγιος στον οποίο προσεύχονται οι πιστοί που θεωρούν ότι έχουν «χτυπηθεί» από τη μαγεία.

Πριν 3 χρόνια ο γνωστός αστρολόγος είχε απασχολήσει την επικαιρότητα όταν είχε συλληφθεί στην Κύπρο όταν «είπε τα χαρτιά» σε μια κυρία η οποία ήταν αστυνομικός. Ο ίδιος είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη για αυτή την περιπέτειά του με την δικαιοσύνη.

Όπως είχε υποστηρίξει τότε, στην Κύπρο επικρατεί το αγγλικό δίκαιο βάσει του οποίου δεν επιτρέπεται να «ρίχνεις τα χαρτιά». «Εγώ μόλις είχα μπει στο μαγαζί όταν έκατσε απέναντί μου μια κυρία, μια μικρή κοπέλα. Με ρώτησε πόσα παίρνω για τον καφέ και της είπα δωρεάν και πόσα για τα χαρτιά και της είπα 50 ευρώ. Της λέω «τι θέλετε να δούμε, για αίσθημα;» και στη συνέχεια ανοίγω 3 κάρτες. Εκείνη τότε βγάζει ένα χαρτί και μου λέει είναι αστυνομικός και έρχονται δύο άλλοι και μου λένε «καλά δεν ξέρατε ότι εδώ απαγορεύεται το φλιτζάνι γιατί έχουμε αγγλικό δίκαιο;» Και έτσι έγινε! Εγώ υποτίθεται ότι έπρεπε να ξέρω πώς λειτουργεί το δίκαιο στην Κύπρο; Ήταν στημένο, την καταγγελία έκανε συνάδελφός μου» συμπλήρωσε για την υπόθεση τονίζοντας, μάλιστα, ότι για τα χρήματα που πήρε από την αστυνομικό της έκοψε μέχρι και απόδειξη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις