Νάξος: Τουρίστρια πήγε με δυο 19χρονους και κατήγγειλε βιασμό

Νάξος: Τουρίστρια πήγε με δυο 19χρονους και κατήγγειλε βιασμό

Την περασμένη Τετάρτη συνελήφθησαν στη Νάξο δύο 19χρονοι κατηγορούμενοι για βιασμό, ύστερα από σχετική καταγγελία 26χρονης τουρίστριας.

Όλα ξεκίνησαν σε γνωστό bar του νησιού, όπου κι εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία των νεαρών από τη Νάξο με την 26χρονη Σουηδέζα η οποία βρίσκεται για διακοπές στο νησί της Νάξου μαζί με φίλες της.

Αρχικά η 26χρονη με τον 19χρονο θέλησαν να βρουν ένα ήσυχο μέρος, με αποτέλεσμα να απομονωθούν σε μία κοντινή παραλία όπου και συνευρέθηκαν ερωτικά.

Στη συνέχεια ο 19χρονος θέλησε να μην αφήσει παραπονούμενο τον φίλο του, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη έφτασε κι εκείνος στην παραλία και συνευρέθηκε με την 26χρονη Σουηδέζα, η οποία παρόλο που έκανε ότι έκανε με τους δύο νεαρούς (ξεχωριστά), φαίνεται ότι τα δικά της θέλω… δεν συμφωνούσαν με αυτά των δύο 19χρονων (σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της).

Η ίδια δέχεται ότι απομονώθηκε και με τους δύο 19χρονους, όμως δεν υπήρχε συμφωνία για κάτι παραπάνω, κάτι που την οδήγησε σε καταγγελία για βιασμό στο αστυνομικό τμήμα Νάξου. Από την άλλη πλευρά, οι νεαροί Ναξιώτες, δηλώνουν ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 26χρονης και ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση βιασμού.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, όσο για την 26χρονη, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Σουηδέζα σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, έχει κάνει ασφάλεια για περίπτωση βιασμού.

Πηγή: cyclades24.gr