Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση για το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση για το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha

Πριν από έναν περίπου μήνα, ο Πάνος Καλλίτσης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά το μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου.

Τα όσα είπε όμως προκάλεσαν την αντίδραση της γνωστής booker μοντέλων, η οποία απέστειλε εξώδικο στον Alpha, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του πρώην συζύγου της για εκείνη σχετικά με τον χωρισμό τους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη πήρε για πρώτη φορά θέση σε σχέση με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου, μιλώντας στο περιοδικό Gala.

Στεναχωρήθηκες με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου;

Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος.

Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό.