Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Thrive και στηΖέτα Δούκα, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρενόχληση που είχε δεχθεί σε παιδική ηλικία και στον τρόπο που το αντιμετώπισε τότε.

Η Ναταλία Δραγούμη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω μιλήσει στα παιδιά μου για την παρενόχληση που έχω δεχθεί, όχι ότι είναι κακό, απλώς τους έχω πει κάποια πράγματα για να γνωρίζουν πώς να το αποτρέψουν εάν συμβεί. Ο λόγος που το είπα είναι γιατί η παρενόχληση που δέχθηκα ήταν από έναν φίλο των γονιών μου!

Δεν το είχα πει στην μητέρα μου! Αυτός ο άνθρωπος δεν ξανάρθε στην Ελλάδα, ήταν Γάλλος φιλέλληνας. Δεν ξέρω καν αν ζει! Το είπα στην αδερφή μου γιατί ντράπηκα να το πω στην μητέρα μου και στον πατέρα μου! Ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε βία και δεν έπαθα κάτι σωματικό, αλλά θα μπορούσα να πάθω ψυχικό! Πρέπει να ήμουν 12 ετών, δεν ήμουν τόσο μικρή ώστε να είμαι απονήρευτη και μπόρεσα κάπως να ξεγλιστρήσω χωρίς να πάθω κάποιο τραύμα. Μπορώ να σκοτώσω αν κάποιος πειράξει τα παιδιά μου».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ναταλίας Δραγούμη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις