Ο Σιδερένιος Θρόνος δε βρίσκεται στο Westeros, αλλά στην Παύλιανη, στο όρος Οίτη!

Μια τολμηρή νύφη ανέβηκε στα 1.260 μέτρα υψόμετρο, περπατώντας 50 λεπτά με το νυφικό για να φωτογραφηθεί με τον γαμπρό στον Σιδερένιο Θρόνο του Game of Thrones στην Παύλιανη.

Μια φορά παντρεύεσαι κανείς και για το νιόπαντρο ζευγάρι η διαδρομή δεν έχει δράκους.

Ο σιδερένιος θρόνος με τα χίλια σπαθιά τους περίμενε στο ελληνικό Γουέστερος στο όρος Οίτη… Οι νιόπαντροι πήραν θέσεις και ο φωτογράφος τους Θανάσης Παπαγεωργίου έκανε τα μαγικά του.

Η ιστορία για την κατασκευή αυτού του θρόνου, ξεκίνησε πριν από αρκετό καιρό, όταν η νεολαία του χωριού ζήτησε να κατασκευαστεί το σήμα κατατεθέν της σειράς!

Ο Σύλλογος, αν και επρόκειτο για ένα μεγαλεπήβολο και μακρινό σχέδιο, ξεκίνησε τις διαδικασίες, έτσι ώστε να κάνει το όνειρο της νεολαίας του χωριού, πραγματικότητα! Κάτοικοι, φίλοι, επισκέπτες, γιαγιάδες και παππούδες, προσέφεραν από το υστέρημά τους για την αγορά των υλικών και δύο χρόνια μετά, το μεγάλο εγχείρημα ξεκίνησε! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Πλέον, το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί πόλο έλξης για φανατικούς της σειράς.

a unique photoshoot with extreme couple at 1300m height!! . . @prilaga #gameofthronesmemes #gameofthronesfinale #gameofthrones8 #gameofthronesmeme #gameofthronesfanart #gameofthronesquotes #gameofthronesseason5 #gameofthronesedit #prilaga #gameofthronespost #gameofthronesfans #gameofthronesart #gameofthronesbrasil #gameofthronesseason6 #gameofthronesseason7 #gameofthroneslive #gameofthronesseason8 #gameofthrones #gameofthrones7 #gameofthronesfamily #gameofthronescast #gameofthroneshbo #gameofthronesfan #gameofthronescosplay #gameofthronestour #gameofthronesaddict #wedding #weddingphotography #weddingphotographer #weddingingreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athanasios Papageorgiou (@ap_amazing_art) στις