Τη χαρά που του δίνει η επιστροφή του στη σειρά «Λόγω Τιμής» μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του έκφρασε μέσα από το Facebook o ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

«Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω με έναν πολύ μικρό ρόλο, ελάχιστο θα έλεγα, σ' αυτή την σπουδαία σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου το *ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ*.Το ήθελα πάρα πολύ γιατί μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι το μοναδικό πράγμα που μου δίνει τόση χαρά. Η άλλη χαρά στις 23 του Οκτώβρη στο θέατρο *ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ* στο ντεμπούτο της μεγάλης μου αγάπης. Στην πρώτη σειρά θα χειροκροτώ με δάκρυα χαράς αυτή τη φορά!!!!

Αλλά ξέφυγα απ' το θέμα (που με ανάστησε αυτή η πρόταση), καθώς ύστερα από 20 χρόνια συναντιέμαι ξανά με τους νεαρούς τότε ηθοποιούς, την αφρόκρεμα σήμερα της υποκριτικής τέχνης και τον εξαίρετο σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη από την αγαπημένη μου Πάτρα…», έγραψε στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Ο Ντίνος Καρύδης άνηκε στο αρχικό καστ της σειράς αφού υποδυόταν τον πατέρα της Αθηνάς (Αγγελική Δημητρακοπούλου) και του Βασίλη (Δημήτρη Αλεξανδρή).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις