Ο ράπερ Sin Boy που έχει σπάσει ρεκόρ στο Youtube με το τραγούδι «Mama», μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με τα χρήματα και τον ρατσισμό προς κάθε τι το διαφορετικό.

– Τώρα, δηλαδή, ποια είναι η σχέση σου με τα χρήματα;

Η καλύτερη που είχα τα τελευταία χρόνια! Το μυστικό στο να μαζεύεις αρκετά χρήματα, είναι να ξέρεις κάτι που κανένας άλλος δεν ξέρει ή να κάνεις κάτι που ποτέ κανείς δεν το έχει φανταστεί. Και να τολμάς να το δοκιμάζεις!

– Γενικά, τι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια; Δύσκολα; Πολύ φτωχικά;

Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν ούτε εύκολα, ούτε όμως και πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς, γεννήθηκα σε ένα περιβάλλον όπου ναι μεν μπορεί να μην είχαμε πολλά λεφτά, οι γονείς μου όμως με στήριξαν και με φρόντισαν με αγάπη, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα τελειώσω το σχολείο ή αν θα γίνω ράπερ.

– Είχες αντιμετωπίσει και ρατσισμό τότε, λόγω της καταγωγής σου από την Αλβανία;

Ο ρατσισμός είναι κάτι το αναπόφευκτο, όταν είσαι για κάποιους διαφορετικός. Εγώ θεωρώ και τις δύο «πατρίδες» μου – την Ελλάδα και την Αλβανία. Την Ελλάδα τη θεωρώ την ωραιότερη χώρα να ζει κάποιος στον πλανήτη, και την καλύτερη συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη χώρα, πόλη, χωριό έχω επισκεφθεί στο παρελθόν. Ίσως αυτό ακούγεται επίσης ρατσιστικό για τους ξένους.

– Κι όταν σου έλεγαν, για παράδειγμα, οι συμμαθητές σου «ο Αλβανός», πώς το εκλάμβανες εσύ; Ως βρισιά;

Είναι κάτι το οποίο δεν με ενδιέφερε καθόλου!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις