Η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρεί έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram, με αποτέλεσμα να μοιράζεται δεκάδες στιγμιότυπα από την προσωπική αλλά και επαγγελματική της δραστηριότητα με τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της.

Δεν είναι μάλιστα, λίγες οι φορές που η όμορφη παρουσιάστρια απαντά στους followers της και ανοίγει διάλογο μαζί τους!

Αυτήν την φορά όμως, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να απαντήσει σε ένα από τα πιο αιχμηρά σχόλια που έχει λάβει…

Μία follower της συγκεκριμένα της έγραψε, σχολιάζοντας κάτω από μία της ανάρτηση: «Σισσάκι μου, ρε κορίτσι μου όμορφο…Έχετε γίνει έρμαια της έκθεσης της δημοσιότητας και του ίνσταγκραμ… είσαι διακοπές…Γ@@μησέ τα όλα και σταμάτα να ανεβάζεις κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες…».

Η πανέμορφη παρουσιάστρια, διατηρώντας την ψυχραιμία της, έσπευσε να εξηγήσει την κατάσταση, λέγοντας: «Κορίτσι μου γλυκό….Το ίνσταγκραμ για μένα δεν είναι έκθεση, δημοσιότητα ή δουλειά. Υπάρχουν άλλοι λογαριασμοί που έχουν μόνο εμπορική χρήση και αυτό είναι επιλογή και μια χαρά..

Εγώ επιλέγω να μοιράζομαι μαζί σας στιγμές της καθημερινότητάς μου είτε είμαι διακοπές είτε όχι. Δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με το πόσο το απολαμβάνω. Φωτογραφίες τραβάω άπειρες και πάντα. Είναι το πάθος μου και υπήρχε πολύ πριν το ίνσταγκραμ. Κάποιες από αυτές τις αφήνω εδώ μέσα. Το αν θα με ακολουθείς όμως είναι επίσης επιλογή.. Δική σου.!»

Ιδού οι σχετικές αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις