Ο 85χρονος Λάρι Κινγκ και η όγδοη σύζυγός του, Σον Σαουθγουίκ, παίρνουν διαζύγιο, μετά από 22 χρόνια γάμου, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος τους στοPeople.

Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής και η 59χρονη Σον παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου του 1997 και έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάνον.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε οΛάριστο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ως αιτία χωρισμού αναφέρονται οι ασυμβίβαστες διαφορές που έχουν μεταξύ τους, ενώ ως ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ο γάμος τους ήταν ταραχώδης. Πηγές ανέφεραν το 2016 πως ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν συντετριμμένος, λόγω μακρόχρονης εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε η σύζυγός του.

Άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος είχαν υποστηρίξει για τη φερόμενη απιστία της συζύγου του: "Είναι αλήθεια και οΛάριείναι εντελώς αμήχανος και ντροπιασμένος από όλα αυτά. Δεν ξέρει τι να κάνει".

Παράλληλα, άλλες πηγές είχαν αναφέρει πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σονείχε πει στον εραστή της ότι ο γάμος της με τον Λάρι είχε προ πολλού τελειώσει.

Ωστόσο, το ζευγάρι αρνούνταν κάθε είδηση και πληροφορία περί απιστίας και εξωσυζυγικής σχέσης.

"Οι φήμες είναι αυτό που είναι: φήμες. Και σας λέω την αλήθεια, δεν τους δίνω καμία προσοχή", είχε δηλώσει οΛάριτο 2016 όταν είχε γίνει σάλος με τις φήμες για απιστία της συζύγου του.

Η Σον τότε υποστήριζε επίσης: "Πρέπει να φτιάξεις ένα σκληρό κέλυφος γύρω σου και να μην επιτρέπεις σε αυτά να σε πληγώνουν εσωτερικά".

Ο Λάρι Κινγκ είχευποβάλλει ξανά αίτηση διαζυγίου το 2010, υποστηρίζοντας πως η Σον είχε συνάψει σχέση με έναν από τους προπονητές μπέιζμπολ του γιου της.

Τότε, η Σον είχε επιβεβαιώσει το γεγονός, ωστόσο, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Ο Λάρι Κινγκ έχει παντρευτεί άλλες επτά φορές στο παρελθόν (με έξη διαφορετικές γυναίκες) και η Σον μία.