Χωρίζει ο 85χρονος Λάρι Κινγκ μετά 22 χρόνια γάμου: Φήμες για απιστία της συζύγου του

Χωρίζει ο 85χρονος Λάρι Κινγκ μετά 22 χρόνια γάμου: Φήμες για απιστία της συζύγου του

Ο 85χρονος Λάρι Κινγκ και η όγδοη σύζυγός του, Σον Σαουθγουίκ, παίρνουν διαζύγιο, μετά από 22 χρόνια γάμου, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος τους στο People.

Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής και η 59χρονη Σον παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου του 1997 και έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάνον.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο Λάρι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ως αιτία χωρισμού αναφέρονται οι ασυμβίβαστες διαφορές που έχουν μεταξύ τους, ενώ ως ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ο γάμος τους ήταν ταραχώδης. Πηγές ανέφεραν το 2016 πως ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν συντετριμμένος, λόγω μακρόχρονης εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε η σύζυγός του.

Άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος είχαν υποστηρίξει για τη φερόμενη απιστία της συζύγου του: "Είναι αλήθεια και ο Λάρι είναι εντελώς αμήχανος και ντροπιασμένος από όλα αυτά. Δεν ξέρει τι να κάνει".

Παράλληλα, άλλες πηγές είχαν αναφέρει πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σον είχε πει στον εραστή της ότι ο γάμος της με τον Λάρι είχε προ πολλού τελειώσει.

Ωστόσο, το ζευγάρι αρνούνταν κάθε είδηση και πληροφορία περί απιστίας και εξωσυζυγικής σχέσης.

"Οι φήμες είναι αυτό που είναι: φήμες. Και σας λέω την αλήθεια, δεν τους δίνω καμία προσοχή", είχε δηλώσει ο Λάρι το 2016 όταν είχε γίνει σάλος με τις φήμες για απιστία της συζύγου του.

Η Σον τότε υποστήριζε επίσης: "Πρέπει να φτιάξεις ένα σκληρό κέλυφος γύρω σου και να μην επιτρέπεις σε αυτά να σε πληγώνουν εσωτερικά".

Ο Λάρι Κινγκ είχε υποβάλλει ξανά αίτηση διαζυγίου το 2010, υποστηρίζοντας πως η Σον είχε συνάψει σχέση με έναν από τους προπονητές μπέιζμπολ του γιου της.

Τότε, η Σον είχε επιβεβαιώσει το γεγονός, ωστόσο, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους.

Ο Λάρι Κινγκ έχει παντρευτεί άλλες επτά φορές στο παρελθόν (με έξη διαφορετικές γυναίκες) και η Σον μία.