Η ιστορία του Lohan Club και οι προκάτοχοι του στην Ιερά Οδό

Η ιστορία του Lohan Club και οι προκάτοχοι του στην Ιερά Οδό

To Lohan Club έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο Γκάζι και τη νυκτερινή του ζωή το 2016. Όπως προδίδει και το όνομα του, ιδιοκτήτρια του μεγάλου club είναι η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός Lindsey Lohan. Μαζί με τον συνιδιοκτήτη Ντένη Παπαγεωργίου κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα κέντρο διασκέδασης ευρωπαϊκών διαστάσεων που διαφέρει από τα κλασικά ελληνικά club και κέρδισαν έτσι τους λάτρεις της R n B και house μουσικής.

Οι δυο επιχειρηματίες άνοιξαν άλλα δύο μαγαζιά με την επωνυμία Lohan σε δύο ελληνικά νησιά, τη Μύκονο και τη Ρόδο ενώ έχουν επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Στο Lohan club, επέστρεψε το θρυλικό πάρτυ Showtime ενώ κάθε εβδομάδα οργανώνονται κι άλλα φαντασμαγορικά πάρτι όπως τα Chicago και The #LOHANWORLD.

Στην ιερά οδό 30-32 την θέση του Lohan συναντούσαμε για αρκετό καιρό το Spell club. O επιχειρηματίας Γιώργος Σαρρής κατάφερε να δημιουργήσει το 2014 ένα ξεχωριστό κέντρο διασκέδασης το οποίο διέθετε πολλά επίπεδα, μεγάλα bar, prive και VIP χώρο αλλά και εστιατόριο. Επάξιος συνεχιστής του Dream City το Spell έγινε συνώνυμο της διασκέδασης και του Athens by night. Στο νέο club της ιεράς οδού μπορούσε κανείς να παραβρεθεί σε κάθε είδους πάρτι τόσο με ξένη όσο και με ελληνική μουσική. Κάποια από τα πάρτι που διοργάνωνε το Spell ήταν τα Addiction, Expose και (-) ME UP.

Ωστόσο, συχνά φιλοξενούσε και έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα που εκπροσωπούσαν το live clubbing του μαγαζιού όπως η Πέγκυ Ζήνα, οι Vegas και οι Kings. Ιστορική στιγμή για το μαγαζί αποτέλεσε η φιλοξενία του διεθνούς φήμης rapper Tyga.

Πριν το Spell, το μαγαζί που δέσποζε στο γκάζι και συγκεκριμένα στην ιερά οδό ήταν το θρυλικό Dream City που άνοιξε τις πόρτες του το 2010. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα RnB Club που φιλοξένησε η νυχτερινή Αθήνα με πάρτι που άφησαν ιστορία. Η εκκεντρική του διακόσμηση και η υψηλή αισθητική καθώς και η φιλοξενία διάσημων DJ του εξωτερικού κατόρθωσαν να το ανάγουν στα top club της χώρας. Mainstream, R n B, house και hip hop είναι ορισμένα από τα είδη μουσικής που θα άκουγε κανείς όταν θα πέρναγε τις πύλες του Dream City. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2012 δημιούργησε και την καλοκαιρινή του εκδοχή το DC Manson στην παραλιακή, το οποίο σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, το 2014 αποφασίστηκε η μεταφορά του στους Αμπελόκηπους στην θέση που μέχρι τότε στεγαζόταν το Baraonda και στην συνέχεια συνενώθηκε με το club της παραλιακής Ακρωτήρι.