«Έπεσε το ίντερνετ» στην Ταϊλάνδη μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του βασιλιά Μάχα Βατζιραλόνγκορνκ με την επίσημη ερωμένη του.

Ο ιστότοπος των ανακτόρων της Ταϊλάνδης κατέρρευσε μετά τη δημοσίευση νέων φωτογραφιών που δείχνουν την 34χρονη Sineenat Wongvajirapakdi να κάθεται στα πόδια του βασιλιά, στο πιλοτήριο ενός μαχητικού και με στολή παραλλαγής να ποζάρει στο πλευρό του παρέα με τον «βασιλικό σκύλο».

Εκπρόσωπος των ανακτόρων ανακοίνωσε ότι γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί η επίσημη ιστοσελίδα, που κράσαρε καθώς εκατοντάδες χιλιάδες Ταϊλανδοί προσπαθούσαν να συνδεθούν ταυτόχρονα.

Οι φωτογραφίες της 34χρονης πρώην νοσοκόμας και νυν υποστρατήγου 33 χρόνια νεότερης του βασιλιά δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες μαζί με το επίσημο βιογραφικό της.

Ο βασιλιάς έχρισε την Sineenat «Chao Khun Pra» τίτλος που μεταφράζεται ως «βασιλική ευγενής σύζυγος», δηλαδή κάτι σαν επίσημη ερωμένη, που είχε να απονεμηθεί σε γυναίκα στην Ταϊλάνδη από το 1921, σε τελετή για τα 67α γενέθλιά του τον περασμένο μήνα, παρουσία της 41χρονης βασίλισσας Σουτίντα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις