Το μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο της επικαιρότητας με αφορμή διάφορες αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της, αλλά και αναρτήσεις που κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όμως η Έμιλι Ρατακόφσκι έχει αρχίσει να δείχνει μια άλλη πλευρά του εαυτού της, δείχνοντας ότι θέλει να ξεφύγει από το lifestyle, προωθώντας ένα διαφορετικό image.

Η Έμιλι έχει αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα με τα δικά της brands όπως τα μαγιό InamoRata Swimsuits, ενώ όλο και συχνότερα συμμετέχει σε δράσεις για τα κοινά.

Πριν λίγους μήνες την είχαμε δει σε πορεία διαμαρτυρίας στην Ουάσινγκτον μαζί με την Έιμι Σούμερ όπου διαδήλωναν κατά του Μπρετ Καβανό, ο οποίος ήταν τότε επιλογή του Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο. Μάλιστα, είχαν κρατηθεί τότε από την αστυνομία.

Προσφάτως, την είδαμε να αναρτά φωτογραφία της με τη μασχάλη αξύριστη, ως σύμβολο χειραφέτησης και φεμινισμού.

Με βάση τα παραπάνω, το περιοδικό USA TODAY συμπεριέλαβε την Έμιλι Ρατακόφσκι σε ένα αφιέρωμα σε γυναίκες της pop culture που αποτελούν πρότυπα δυναμισμού.

Σε μια φράση της που δημοσιεύει στο σχόλιο της ανάρτησης στο Instagram, η Ρατακόφσκι δίνει και το στίγμα των λεγομένων της ,στο τεύχος που τιτλοφορείται Empowering Female Leaders.

«Ως γυναίκα μαθαίνεις να αμφισβητείς τα πάντα και να δρας σαν οι άλλοι – ειδικά οι άντρες σε μια τέτοια βιομηχανία – να γνωρίζουν περισσότερα από σένα. Αυτό που έμαθα τα τελευταία 2 και κάτι χρόνια είναι ότι όλοι προσποιούνται κάτι άλλο μέχρι να τα καταφέρουν και οτιδήποτε δεν γνωρίζεις μπορείς να το μάθεις».

I hope this piece in @usatoday about @inamoratawoman inspires other young women to feel empowered when they are told they don’t know anything, or that ANY field, world or industry is not for them. It’s 2019, we get to make our own rules. As I say in the article: “As a woman, you’re really taught to question everything you know, and to act like everyone else—especially men in an industry like this—know more than you. What I’ve found in these two plus years is that everyone is just faking it until they make it, and whatever you don’t know, you can learn.” Link in bio!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις