Ο Εντ Σίραν ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα 18μηνο διάλειμμα από τις εμφανίσεις του μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας μαμούθ.

Έχοντας κάνει 280 εμφανίσεις από τον Μάρτιο του 2017, ο Σίραν είπε στο πλήθος: «Όπως ίσως ή μήπως δεν ξέρετε, έχω ξεκινήσει την περιοδεία Divide εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια και αυτή είναι η τελευταία μέρα.

Είναι κάτι γλυκόπικρο για μένα. Αγαπώ ότι είστε εδώ και το τερματίζουμε στο Ίπσουιτς. Αυτή είναι η τελευταία συναυλία μου για ίσως 18 μήνες».

Συνέχισε: «Μου είπαν πριν έρθω ότι έχω παίξει σε εννέα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι η μεγαλύτερη περιοδεία που έγινε ποτέ. Ήταν μια συναισθηματική ημέρα για πολλούς ανθρώπους στα παρασκήνια».

Ο τραγουδιστής συνέκρινε την ολοκλήρωση της περιοδείας του με τον χωρισμό από μια κοπέλα με την οποία είχε μακροχρόνια σχέση, προσθέτοντας: «Ακούγεται περίεργο, αλλά ήταν μια μακρά περίοδος».

Η περιοδεία Divide είναι και επίσημα η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ καθώς τα κέρδη της ξεπέρασαν τα 775,6 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πωλήθηκαν 8,9 εκατομμύρια εισιτήρια σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις