Θα επανεμφανιστεί η Μέγκι Ντρίο στο Greece’s Next Top Model; Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας μίλησε για τα σχέδιά της και για την απόφασή της να συνδυάσει το μόντελινγκ με τη δικηγορία.

Επομένως, σκέφτεσαι πια τη ζωή σου εκτός Ελλάδας;

Δεν είναι αυτό. Γενικά, ταξίδεψα πολύ στη ζωή μου και πιστεύω ότι είναι το τελευταίο βήμα μου για το modeling η Αμερική. Νομίζω ότι εκεί θα εξελιχθώ και θα κάνω πράγματα.

Πρόσφατα γράφτηκε ότι θα έχεις συμμετοχή στο «Greece’s Next Top Model 2». Ισχύει;

Ποτέ μη λες ποτέ. Εγώ δεν έχω κάποια ενημέρωση, αλλά, ναι, έχει συζητηθεί να υπάρξει μία εμφάνιση στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα λάβω μέρος ως παίκτρια. Είμαι μακριά από όλο αυτό. Δεν μπαίνω ξανά, αλλά ως guest εμφάνιση, γιατί όχι; Θα το έκανα.

Θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με την τηλεόραση;

Παράλληλα με το modeling, ίσως. Αλλά, και πάλι, θα ήθελα να έχω έναν μικρό ρόλο, περαστικό ίσως. Πάνελ δεν θα έκανα σε καμία περίπτωση. Είναι έξω από μένα αυτό. Ένα πέρασμα, όμως, ναι, θα με ενδιέφερε σοβαρά. Του χρόνου θέλω να ξεκινήσω την πρακτική μου στη νομική κι έχω ήδη επικοινωνήσει με ένα γραφείο.

Και πώς θα συνδυάσεις το modeling στην Αμερική και τη δικηγορία στην Ελλάδα;

Εντάξει, αυτό είναι κάτι που θα κάνω τον Σεπτέμβριο κι αν μου κάτσει η προοπτική της Αμερικής, θα κάνω μία παύση στην πρακτική μου και θα φύγω. Όταν επιστρέψω, θα ασχοληθώ ξανά με τα νομικά.

There is no end. There is no begging. There is only the passion of life. Swimwear: @decoro_ #obsession ? #meggindrio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meggi Ndrio (@meggi_ndrio) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις