Εξαφανίστηκαν από το Youtube όλα τα τραγούδια του Sin Boy – Τι συμβαίνει;

Εξαφανίστηκαν από το Youtube όλα τα τραγούδια του Sin Boy – Τι συμβαίνει;

Κάτι δεν πάει καλά, μα καθόλου καλά, με τον Sin Boy που τις τελευταίες μέρες ποστάρει ακατάπαυστα ασυναρτησίες και βωμολοχίες.

Στα instastories του ανακατεύει τους Illuminati, τη Φουρέιρα, τον Μητσοτάκη, τον Παντελίδη, την Offbeat records, τον Αντετοκούνμπο, τον Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ μίλησε για απειλές κατά της ζωής του, ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του τον Σεπτέμβρη και ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει το όνομά του.

Το βράδυ του Σαββάτου κατέβηκαν από το κανάλι του στο Youtube, που μετρά πάνω από 400.000 συνδρομητές, όλα του τα τραγούδια, που είχαν δεκάδες εκατομμύρια views, εκτός από το το “Comsi Comsa” - το οποίο, όμως, είναι διαθέσιμο μόνο για τα μέλη του Music Premium. Ακόμα κι αυτά, όμως, δεν μπορούσαν να ακούσουν το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο ακριβής λόγος για το ξέσπασμα του Sin Boy και τη διαγραφή των κομματιών του παραμένει ακόμη άγνωστος.

Εικάζεται ότι τα κατέβασε ο ίδιος, ενδεχομένως θέλοντας να αποφύγει τα σχόλια των haters. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα μπορούσε να απενεργοποιήσει τα σχόλια. Άλλοι λεν ότι πρόκειται για μια σκόπιμη κίνηση, ώστε να ξεχαστούν τα όσα έλεγε στο instastory του και που σίγουρα είχαν αρνητικό αντίκτυπο στο image του.

Υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν τις θέσεις του ράπερ από τον Περισσό και βλέπουν επέμβαση των Illuminati που θέλουν να τον εξαφανίσουν ως καλλιτέχνη.