Οι οντισιόν του GNTM 2 συνεχίζονται και κάποια κορίτσια δεν αποδέχονται την αρνητική ψήφο των κριτών.

Μία από αυτές είναι και η διαγωνιζόμενη που υποστήριξε ότι μοιάζει με την Κάμερον Ντίαζ με αποτέλεσμα να κάνει πάρτι το Twitter και εκτός από το hashtag για το GNTM που βρέθηκε στην πρώτη θέση, στα δημοφιλέστερα Trends της χώρας μας να βρεθεί και το #camerondiaz.

Οι κριτές πάντως δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται με την 21χρονη που περπάτησε μπροστά τους και με τα σχόλιά τους της είπαν ξεκάθαρα ότι δεν είναι αυτό που ψάχνουν για το GNTM 2.

«Έχουμε κοπέλες που θα είναι πιο δυνατές από εσένα», της είπε ο Δημήτρης Σκουλός, δίνοντας αρνητική ψήφο. Τότε, εκείνη μιλώντας στην κάμερα, ανέφερε: «Οχι κ. Σκουλέ δεν θα υπάρχουν πιο δυνατές γιατί δεν με δοκιμάσατε για να ξέρετε τι μπορώ να κάνω».

«Το όριο είναι από 18 μέχρι 25. Μου λέτε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη ενώ εγώ είμαι 21, ενώ κορίτσια που όντως είναι μεγαλύτερα και μικροδείχνουν, που ηλικιακά δεν τους παίρνει, τις δεχτήκατε. Και μένα ενώ είμαι 21 και μπορώ», είπε το επίδοξο μοντέλο. Η Ηλιάνα της ξεκαθάρισε ότι φέτος δεν υπάρχει ηλικιακό όριο, ωστόσο, η διαγωνιζόμενη πρόσθεσε: «Δεχθήκατε κορίτσια με οικογένεια, είναι λίγο άδικο». «Όλες οι γυναίκες που είναι 21 ετών, ελεύθερες και έχουν ένα σπίτι δεν σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν και μοντέλα», τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν περίμενα τόση αρνητικούρα. Δεν είμαι χαζή», σχολίασε στην κάμερα η διαγωνιζόμενη του GNTM 2, που πήρε τέσσερα «όχι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις