Μετά την όμορφη αγρότισσα στο πλατό του GNTM ανέβηκε και μια όμορφη κτηνοτρόφος. Η 26χρονη Χριστίνα Βασιλειάδου από τα Γιαννιτσά, η οποία κατά δήλωσή της ασχολείται με την κτηνοτροφία και τα χωράφια, ενώ είναι συμπαρουσιάστρια και σε τοπική εκπομπή της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα κάνει μόντελινγκ, σπούδασε βοηθός ακτινολόγου, ονυχοπλαστική, είναι καμπυλώδης με ύψος 1.65 και άνοιξε ευχάριστα τις χθεσινές οντισιόν καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπε με χιούμορ: «Εσύ έχεις κάνει πιο πολλά πράγματα και από μένα!».

Η άλλη κριτής του GNTM 2 πάλι, η Βίκυ Καγιά την αποκάλεσε «μελανούρι» και ήταν πιο αρνητική: «Είσαι μια κοπέλα με δυνατή προσωπικότητα, έχεις θετική ενέργεια, είσαι μάγκας, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα στο μόντελινγκ».

Η νεαρή από τα Γιαννιτσά πήρε τη θετική ψήφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού, που είπε επίσης ότι είναι ιδανική για αγροτικό ημερολόγιο. Οι άλλοι κριτές του GNTM 2 Αγγελος Μπράτης και Βίκυ Καγιά, είπαν «όχι» και κάπως έτσι, το όνειρο της όμορφης κτηνοτρόφου για είσοδο στο σπίτι του GNTM 2 έλαβε τέλος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις