Γκρεμίστηκε από την καρέκλα του «στον αέρα» ο Γιώργος Παπαδάκης! Τι συνέβη;

Γκρεμίστηκε από την καρέκλα του «στον αέρα» ο Γιώργος Παπαδάκης! Τι συνέβη;

Και ξαφνικά, εκεί που ο Γιώργος Παπαδάκης συνομιλούσε με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου στην πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»., έσκυψε προς τη συμπαρουσιάστριά του Αλεξάνδρα Καϋμένου, ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και ο παρουσιαστής εξαφανίστηκε από το πλάνο.

Οι συνεργάτες του και οι τηλεθεατές τρόμαξαν, οι καλεσμένοι σηκώθηκαν με αγωνία για να δουν τι συνέβη και η εκπομπή διακόπηκε για αρκετά λεπτά.

Ευτυχώς, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι καλά στην υγεία του και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε κανονικά στην εκπομπή. «Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά! Φίλες και φίλοι, ο ΑΝΤ1 μας σαμποτάρει. Μας έχει φέρει κάτι καρέκλες οι οποίες είναι για μελλοθάνατος! Αυτή δεν είναι καρέκλα για να κάνεις εκπομπή, είναι ηλεκτρική καρέκλα», είπε με χιούμορ.

Και φαίνεται ότι έχει δίκιο, καθώς είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που πέφτει κάποιος από τις καρέκλες της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, καθώς πριν μερικές ημέρες είχε πάθει ανάλογο ατύχημα και ο "δικός μας" Γ. Στρατάκης. 

Προφανώς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα συγκεκριμένα καθίσματα, τα οποία μάλλον θα πρέπει να αλλαχτούν πριν συμβεί κάτι χειρότερο.