Σάλο προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η φωτογραφία του Τούρκου γόη Τζαν Γιαμάν, που τον δείχνει να κάνει μια άσεμνη χειρονομία με το μεσαίο του δάχτυλο, με φόντο την ελληνική σημαία κατά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε ξαφνικά να απολογείται για τη χειρονομία αυτή και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όπου ήταν καλεσμένος.

Όπως ξεκαθάρισε, δεν ήταν κάποια κίνηση που έγινε εσκεμμένα, αλλά ένα τυχαίο φωτογραφικό στιγμιότυπο που τον δείχνει να σηκώνει με το μεσαίο δάχτυλο τα γυαλιά ηλίου που φορούσε. «Τρελάθηκαν… Έχουν τρελαθεί όσοι νομίζουν ότι έκανα κάποια κακή κίνηση!» είπε χαρακτηριστικά.

«Έφτιαχνα τα γυαλιά μου και ο φακός με πέτυχε σε αυτή την κίνηση. Θα πρέπει να είστε τρελοί αν νομίζετε πως θα έκανα κάτι τέτοιο. Στη σειρά κάνω συχνά τέτοια κίνηση, μπορείτε να το παρατηρήσετε», συμπλήρωσε.

O Τζαν Γιαμάν στην ίδια εκπομπή μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό και τις εκδηλώσεις λατρείας των Ελληνίδων. "Το λατρεύω. Είναι σαν παράδεισος", είπε ενώ πρόφερε και μερικές ελληνικές λέξεις όπως ούζο και συρτάκι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις