Ο Ανδρέας Γεωργίου τόλμησε και γοήτευσε την Μπρουκ της θρυλικής σειράς «Τόλμη και Γοητεία» που παίζεται ακόμη με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, η οποία θα παίξει στη σειρά «8 Λέξεις».

Η κατά κόσμον Katherine Kelly Lang ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στη σειρά με βίντεο που πόσταρε στο Instagram ανακοινώνοντας στα ελληνικά εντελώς ενθουσιασμένη για την επικείμενη συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη “δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω”, μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για τη σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Η Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία» θα παίξει στις «8 Λέξεις»!

«Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η “γοητεία” σου με έκανε να “τολμήσω” να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου στο facebook.

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις