Ο Αλβανός ράπερ G-Bani «τα χώνει» στον SinBoy: «Δεν είσαι Έλληνας, δεν είσαι Αλβανός!»

Ο Αλβανός ράπερ G-Bani «τα χώνει» στον SinBoy: «Δεν είσαι Έλληνας, δεν είσαι Αλβανός!»

O Sin Boy δείχνει να έχει ηρεμήσει τις τελευταίες μέρες, μετά το κρεσέντο αναρτήσεων όπου ανακάτευε Καζαντζίδη, Παντελίδη, τους Illuminati και τον… Αντετοκούνμπο.

Όμως ο αλβανικής καταγωγής ράπερ G-Bani, που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα», κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι για να απαντήσει σε όσα πόσταρε ο ο δημιουργός του Mama.

Στο τραγούδι του με τίτλο «Αμαρτία», ο κατά κόσμον Αλμπάν Περλάλα, είναι ιδιαίτερα επιθετικός: «Εσύ δεν είσαι ραπ, είσαι αντιγραφή κάνεις πολιτική μα δεν είσαι πολιτικός, Εσύ δεν είσαι Έλληνας! Δεν είσαι Αλβανός!» τραγουδά και συνεχίζει «Μπορεί να πήρες λίγη δόξα lately, μα το καβάλησες, δεν ξέρω πώς την είδες» προσθέτοντας «Υπάρχουν mcs που κράζουν κυβερνητικούς αλλά εσύ είσαι ανέκδοτο, δεν είσαι απ’ αυτούς».

Ποιος είναι ο G-Bani

Γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στα 17 μπήκε φυλακή και αθωώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα» ενώ ήταν μέλος του θρυλικού σχηματισμού Barcode Crew που ίδρυσε ο Λεκτικός Επεξεργαστής (Ανδρέας Μαρνέζος) το 1998.