Ο Ερρίκος Πετιλόν, πρώην μοντέλο και ηθοποιός, μίλησε για πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο για τον εφιάλτη των ναρκωτικών, για την πρόσφατη σύλληψη του, αλλά και για την περιπέτεια υγείας του, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπου ήταν καλεσμένος.

«Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά! Έχω μεθοριακή διαταραχή, μοιάζει με τη διπολική. Έλεγαν τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο! Όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά!», ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν και συνέχισε:

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι η εξάρτηση από τις ουσίες χάλαγε τις σχέσεις του με τις γυναίκες, ενώ για όσα ακούστηκαν για το κλεμμένο κινητό είπε: «Δεν έκλεψα εγώ το κινητό, το έκλεψε αυτός που ήταν μαζί μου».

«Η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό» ανέφερε επίσης.

«Πρέπει να προσπαθήσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή και είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να ζω γιατί τώρα με φιλοξενούν, και μια δουλειά. Έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά δύσκολα δείχνουν εμπιστοσύνη», είπε μεταξύ άλλων ο Ερρίκος Πετιλόν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις