Καθώς μεγαλώνει και γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν έχει βρει έναν τρόπο να διατηρεί την ψυχική της υγεία, όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια.

Η ηθοποιός της σειράς "Stranger Things" συμμετείχε σε συζήτηση με τη δημοσιογράφο Ιλέιν Γουέλτεροθ σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη με αφορμή τη συνεργασία της με το brand κοσμημάτων Pandora και σε δηλώσεις στο Seventeeen εξήγησε πως κρατά το μυαλό της καθαρό μόνο με θετικές σκέψεις.

"Αποκλείω κάθε αρνητικότητα στη ζωή μου, οπότε όποιος ή οτιδήποτε μπαίνει στον δρόμο μου ώστε να μην είμαι ευτυχισμένη δεν θα είναι πλέον στη ζωή μου" είπε η 15χρονη Αγγλίδα ηθοποιός.

"Και νομίζω ότι τοξικοί άνθρωποι – άνθρωποι που δεν σας κάνουν αληθινά ευτυχείς – πρέπει να αποκλείονται και, προφανώς, η αρνητικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι υγιής" πρόσθεσε.

“Πρέπει να βρίσκεστε σε έναν ευχάριστο χώρο. Και βεβαιωθείτε ότι αγαπάτε τον εαυτό σας και ότι κάνετε πράγματα που τελικά θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Και εφ’ όσον το κάνετε αυτό πρώτα, στη συνέχεια θα βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και την αγάπη για τον εαυτό σας σε όλο αυτό το ταξίδι” ανέφερε η Μίλι Μπόμπι Μπράουν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις