Στο χθεσινό επεισόδιο του X-Factorτο επίπεδο ήταν «ανεβασμένο» και οι ερμηνείες των διαγωνιζομένων προκάλεσαν τα ευμενή σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Η Δήμητρα Δημητρίου ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor και ενθουσίασε τον Χρήστο Μάστορα όταν τραγούδησε το «Just give me a reason» της Pink: «Δήμητρα, μετά τη Μαίρη πίστευα ότι δεν θα ακούσουμε κάτι τόσο εντυπωσιακό. Ήρθες όμως και παραλίγο να ρίξεις το στούντιο. Δεν υπάρχει η χροιά σου, τα γυρίσματά σου, έχεις θείο δώρο και το έχεις δουλέψει μάλιστα και πολύ. Αν αποβάλεις λίγο αυτή την αμηχανία και το άγχος της στιγμής, θα είσαι top», της είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Η Μαρία Κοσμάτου από την πλευρά της, ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor και επέλεξε το «Stop» της Sam Brown, σε μουσική και στίχους των Sam Brown, Gregg Sutton, Bruce Brody, για την εμφάνισή της στο Chair Challenge.

Η φοβερή ερμηνεία της ενθουσίασε κοινό και κριτική επιτροπή «Α ρε Μαρία, μας το χάλασε. Δηλαδή έψαχνα να βρω κάτι αρνητικό. Λέω θα βρω κάτι. Γιατί το είπες τόσο καλά; Γιατί κάνεις τη δουλειά μας τόσο δύσκολη; Δεν το πιστεύω. Αυτό ήθελε κότσια», της είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Δεν ήταν εμφάνιση Chair Challenge, Ήταν εμφάνιση τελικού κορίτσι μου», της είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, είχε διαφορετική άποψη, όμως δεν μπόρεσε να μη συμφωνήσει ότι έχει ταλέντο. Έτσι της έδωσε μια θέση σε μια από τις καρέκλες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις