Καταγγελία κατά GNTM για τα μοντέλα με τα εσώρουχα στο κέντρο της Αθήνας: Κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων

Καταγγελία κατά GNTM για τα μοντέλα με τα εσώρουχα στο κέντρο της Αθήνας: Κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων

Η περιφορά των ημίγυμνων μοντέλων του GNTM, που φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους, πάνω σε ανοικτό φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έπρεπε να ποζάρουν βρεγμένες κάτω από μια ντουζιέρα προκάλεσε αντιδράσεις και μια επίσημη καταγγελία.

Η έγγραφη καταγγελία που κατέθεσε στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, η μη κυβερνητική οργάνωση, Πρωτοβουλία Πολιτών Για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Καταπολέμηση της Διαφθοράς: «Την 19/09/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι GNTM στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα με εσώρουχα και όχι μαγιό να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοικτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών».

Πάντως κατά τη διάρκεια της προβολής του συγκεκριμένου επεισοδίου, οι κριτές ανέφεραν ότι έχουν λάβει άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, τους ανθρώπους των οποίων ευχαρίστησαν για τη διευκόλυνση που τους παρείχαν.