Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός στο πανελλήνιο ως «αγάπη μόνο», αν και είχε συγκεντρώσει πολλά μόρια στην πρώτη φάση, δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση στην αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή τηςΕΛΑΣ, η οποία τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως ειδικός φρουρός.

Ο 26χρονος Τάσος Ποτσέπης είχε καταταχθεί 95ος μεταξύ των 1.500 υποψηφίων, οι οποίοι έλαβαν παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις, χάρη στα μόρια που πήρε. Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εξέτασή του από ψυχολόγους η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Αστυνομίας τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση, η οποία τον έκρινε απορριπτέο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, οΤάσος Ποτσέπης, που σύστησε στο πανελλήνιο ο Μάρκος Σεφερλής στο «Ραντεβού στα Τυφλά»,βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και εξήγησε στηνΤατιάνα Στεφανίδουγιατί δεν έγινε δεκτός στους ειδικούς φρουρούς.

«Η μία αιτιολογία που με έκοψαν έγραφε «έχει την τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις»… Και παρότι υπήρχε παράγραφος να μην περάσουν παιδιά με τατουάζ, ήρθαν παιδιά με τατουάζ μανίκι και τελικά πέρασαν. Αυτό είναι μεγάλο παράπτωμα…» , είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τάσος Ποτσέπης, ολοκληρώνοντας, αποκάλυψε: «Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για το Λιμενικό σώμα. Πάω στο Λιμενικό σώμα γερά και δυναμικά…».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις