Η 20χρονη Ραφαέλα Πλαστήρα, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2019 στη μεγάλη βραδιά των καλλιστείων, στο θέατρο Alhambra, το βράδυ της Τετάρτης.

Η βραδιά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή».

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τιςΜαίρη Βιδαλη,Ισαβελλα Δαρρα,Λιλα Πανταζη,Φρυννη ΛαττουκαιΑθηνα Τρανουλη. Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η Μαρία Κορινθίου.

ΟΒασίλης Δήμαςκαι ηΝάιρα Αλεξοπούλουανέλαβαν να διασκεδάσουν το κοινό κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώ για πρώτη φορά είδαμε το θεσμό να ανοίγει αυλαία με ένα θεατρικό δρώμενο, με έμπνευση από την αρχαιότητα και την ιστορία του Πάρη και της ωραίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

  • Αναπληρωματική Μις Ελλάς 2019: Παπαευθυμίου Ναταλία
  • Αναπληρωματική Σταρ Ελλας 2019: Χατζή Ιωάννα
  • Ελληνίδα 2019: Τσέχου Σάρα
  • Τουρισμός 2019: Περατσάκη Ιωαννα
  • Μις Ελλάς 2019: Έρρικα Κολλάνη
  • Σταρ Ελλάς 2019: Ραφαέλα Πλαστήρα

Η Ραφαέλα Πλαστήρα έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Η Ιωάννα Χαντζή εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς. Είναι 22 ετών και κατάγεται από τα Λουτρά Αιδηψού (Β. Εύβοια). Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και στον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται και κάνει χορό.

Μις Ελλάς για το 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη. Η 23χρονη από την Αθήνα σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται, διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

Η Ιωάννα Περατσάκη είναι 23 ετών και αναδείχθηκε Μις Τουρισμός. Σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις